EN | ES | BA

Digitalna rješenja

DIZAJN WEB STRANICA

Crea-PR tim je dizajnirao i razvio web stranice, e-mail newslettere, online magazine, online kataloge i email kampanje za velike i male klijente uključujući:

cvcfineart.combarducentralparis.comcafelapaletteparis.comcafeaubouquetparis.comcafecharlotparis.comcafebrebantparis.comcafedelmasparis.comlepubparis.comcafefrancoeurparis.comcafelepreparis.comcafecentralparis.comcafesaintregisparis.comcafescossaparis.comcafelatelierparis.comcafemabillonparis.comgraphic-systems.eeleclairparis.comcafeparislondon.comlachachabcn.comthesmithsbakery.combali-villa-zelie.comcafelafavoriteparis.com ...


cover coverpage1 naslovnica ftf7 naslovnica ftf8


Naš cilj je pronaći optimalno online rješenje kako bismo postigli WOW efekt, odnosno da zadivimo čitatelja. Koncept dizajna i osmišljavanja sadržaja baziramo na skladnosti i funkcionalnosti izgleda. Kreativni dizajn kombinujemo sa tehničkim znanjem iz oblasti: html, css, php, c++, java, jquery, baze podataka, flash, wordpress i joomla. Za naše klijente koji žele sami ažurirati sadržaj web stranice nudimo CMS rješenje (Content Management System - Sistem za upravljanje sadržajem). Dodatne usluge koje, također, nudimo uključuju Search Engine Optimization – optimizaciju stranice za prikaz na pretraživačima, Search Engine Marketing – plaćeni marketing kako bi stranica što bolje kotirala na rezultatima pretraživanja, oglašavanje na društvenim mrežama, e-mail kampanje, pripremanje i prilagođavanje sadržaja za objavljivanje na internetu, analiziranje web stranica, optimizaciju ključnih riječi za bolje rangiranje na pretraživačima, promociju web stranica.


← Zatvori